header VT png

ANUNȚ CONCURS PLANURI DE AFACERI

Începe Concursul de Planuri de Afaceri!

Dată: 26-07-2019

S-a lansat concursul de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului PROCOMUNITATE.

Concursul de planuri de afaceri este deschis EXCLUSIV persoanelor înscrise în grupul țintă, care:

  • · au vârsta de peste 18 de ani

și

  • · posedă competențe antreprenoriale, adică:
  1. au participat la cursurile de competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului PROCOMUNITATE;
  2. au absolvit cursul de competențe antreprenoriale.

Aplicațiile se pot depune începând cu 07 august 2019, ora 09:00 și până în 12 august 2019 ora 16:00. Calendarul estimativ al concursului poate fi modificat, cu anunțarea publică a noilor termene. Aplicațiile se vor depune în format pe hârtie (un singur exemplar original) și scanat pe CD (dublu exemplar), la sediul Primăriei Comunei Vlad Țepeș.

Grupul țintă eligibil va obține consultanță/mentoring pentru pregătirea aplicației/dosarului de concurs (elaborarea planurilor de afaceri, completarea declarațiilor, etc) din partea prestatorului de servicii achiziționat S.C. TEAMPRO STRATEGY CONSULTING S.R.L., începând cu dată de 26.07.2019 și până îndată de 12.08.2019.

Persoană de contact pentru accesarea serviciilor de consultanță și mentoring este Marilena Luminița Popescu - Expertul de implementare și monitorizare 3 care va planifica întreaga activitate. Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - Telefon: 0735.559.936.

Procedura de selecție planuri de afaceri cu toate anexele acesteia este disponibilă AICI sau la sediul de proiect din Str. Vasile Alecsandri Nr. 33 (fostul Cămin Cultural).

Vă dorim SUCCES!