1. Proiect "PROCOMUNITATE - Intervenții integrate la nivelul comunității marginalizate Vlad Țepeș, pentru reducerea numărului de persoane aflate în sărăcie și pentru incluziunea lor socială" 
  ℹ️ Prin activitățile pe care le desfășoară în cadrul Proiectului “PROCOMUNITATE”, Primăria Vlad Țepeș, în Activitatea 5 - “Îmbunătățirea condițiilor de locuit", își propune următoarele:
  ▶️ Evaluarea a 100 de locuințe pentru selecția de intervenție;
  ℹ️100 de locuințe ale persoanelor din GT sunt evaluate pentru selecția de intervenție. 
  ✔️Rezultatul este obținut ca urmare a implementării subactivității 5.1 – “Evaluare locuințe” în urmă căreia se oferă posibilitatea de intervenție asupra locuirii persoanelor din grupul țintă. Acest rezultat contribuie la îmbunătățirea situației GT, persoane care trăiesc în locuințe supraaglomerate și în spații cu condiții precare de locuit. 
  ✔️Beneficiile obținute de către membrii gospodăriilor în care se va face evaluarea în vederea intervenției sunt de creștere a calității vieții și de locuire în condiții de siguranță.
  ▶️ Reabilitarea/ amenajarea/ îmbunătățirea/ igeienizarea a 50 de locuințe care dețin acte de proprietate sau sunt dispuse să reglementeze situația actelor de proprietate.
  ℹ️ 50 de locuințe sunt îmbunătățite/reabilitate/igienizate. 
  ✔️Rezultatul este obținut ca urmare a implementării subactivitatii 5.2 – “Selecție și intervenție locuințe” în urma căreia se oferă intervenție asupra locuirii persoanelor din grupul țintă și care dețin acte de proprietate sau sunt dispuse să reglementeze situația actelor de proprietate. Acest rezultat contribuie la îmbunătățirea situației GT, persoane care trăiesc în locuințe supraaglomerate și în spații cu condiții precare de locuit. 
  ✔️Beneficiile obținute de către membrii gospodăriilor în care se va face intervenția sunt de creștere a calității vieții și de locuire in condiții de siguranță.
  ℹ️ Pentru înscrieri vă așteptăm la sediul de proiect (Căminul Cultural din Vlad Țepeș) de luni până vineri, între orele 9:00-16:00 la Expertul de Grup Țintă, Ionuț Anghelache - 0720.531.590.
   
  FB IMG 1551988983372